Kl. 20:30 Fredag

Lucky Lo (SE/DK)

Med sine oprigtige sangtekster og farverige melodier rummer Lucky Los popsange mødet med de store kærligheder, dybe sorger, berusende glæder, komplekse relationer og refleksioner over samtidens  betydningsfulde strømninger som ligestilling, klimaforandringer og mental sundhed. 

 

Lucky Lo har en mission om at forene mennesker gennem sin musik ved at kaste lys på livets skyggesider og forvandle vores lidelser og bekymringer til livslyst og håb. Bliv forenet med dig selv og dine nærmeste, når Lucky Lo med sin uforglemmelige stemme og vidunderlige  band giver Alives festivalgæster publikum en indsprøjtning livseliksir.

Om man er i sin ungdoms formative år står på tærsklen til livets efterår, eller alt derimellem inviterer Lucky Lo til fællesskab og kollektiv omsorg.

Diverse

Kontantløs festival

Almindelige betalingskort kan anvendes overalt på pladsen og i billetsalget. I år er Alive festival kontantløs, så hvis du har kontanter med, kan du indsætte dem på et Værdikort, som du kan bruge i alle madboder og barer på både festivalpladsen og campingområdet. Du kan ombytte dine kontanter til Værdikort i billetvognen som findes lige udenfor hovedindgangen. 

Yderligere info om værdikort

Når du omveksler kontanter til et værdikort (eller sætter penge på fra et kort), opkræves et depositum på kr. 100. Depositummet tilbagebetales i billetvognen, når du afleverer dit værdikort efter endt brug. Her får du også din eventuelle restsaldo retur.

HUSK! Hvis du bruger alle pengene på dit værdikort, skal du IKKE aflevere det til bartenderen, da du så ikke kan få dit depositum retur. Du kan kun få dit depositum retur, hvis du afleverer værdikortet i billetvognen igen.

Fotografér dit værdikort

Når du modtager dit værdikort, skal du fotografere det, så det 10-cifrede nummer på kortet kan læses. Du har brug for billedet, hvis du taber dit værdikort, og du skal bruge det, hvis du ønsker eventuel restsaldo overført via bankoverførsel efter festivalen.

Kan jeg bruge mit værdikort igen?

Nej, du kan ikke bruge dit værdikort til næste år. Det er derfor vigtigt at du får udbetalt dit restbeløb inden du forlader festivalen.  Du vil endvidere få dit depositum refunderet, når du afleverer kortet i billetvognen. 

Hvordan får jeg min restsaldo på værdikortet retur?

Du kan til enhver tid indenfor billetvognens åbningstider gå hen og få din restsaldo overført til dit betalingskort. Du får samtidig dit depositum retur.

Nåede du ikke at få udbetalt restsaldoen på dit værdikort på pladsen skal du kontakte okonomi@alivefestival.dk og sende billedet af dit værdikort samt dine kontooplysninger inden d. 2. August 2023. 

 

Foto og video 

Professionelle kameraer og optageudstyr er ikke tilladt. Undgå venligst blitz. Vi bestræber os på ikke at være i vejen.  

 

Garderobe 

Alive Festival tilbyder desværre ikke garderobe eller bagageopbevaring. 

 

Glemte sager 

Vi har under festivalen en “glemte sager”-station i billetvognen. Henvend dig der, hvis du har mistet noget under festivalen. Efter festivalen vil du indtil tirsdag d. 2 august kunne henvende dig på vores kontor i Plantagehuset. Herefter vil alt hittegods blive indleveret til Thisted Politis hittegodsstation.

Mobilopladning 

I år kan vi i samarbejde med Volt tilbyde vores gæster en nem opladeløsning. Hver dag kan du nemlig bytte din volt til en, der er fuldt opladt, så du aldrig løber tør for strøm til mobilen. Allerede nu kan du forudbestille din oplader her. Der følger selvfølgelig et gratis kabel med, og der findes også et kabel, der passer til din telefon – uanset alder og stand på telefonen! Hvis du gerne vil have opladeren med hjem, når Alive Festival er slut, kan du også det – så henvender du dig blot og beder om et micro-USB til genopladning. Volt glæder sig til at sætte strøm til Alive Festival.  

Det er muligt at tilkøbe en Volt powerbank på Camping samt i billetvognen ved hovedindgangen.

 

Merchandise 

I vores merchandisebod kan du købe festivalens merchandise, som er lavet i samarbejde med ELSK. Du kan også købe vores plakat. Derudover kan du købe Alive Festival merchandise igennem ELSK’s hjemmeside lige her

Sikkerhed

At være på Alive Festival skal være en dejlig og tryg oplevelse. Alive Festival har en stærk sikkerhedsorganisation med beredskabsplan godkendt af politiet. Vores Crowd Safety, Security og samaritter, står altid klar til at hjælpe, hvis der skulle være behov for det.

Alive Festival har ry for at være en hyggelig og rolig festival, hvor man trygt kan feste.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte sikkerhedschefen på tryghed@alivefestival.dk 

 

Crowd Safety & Security

Anvisninger fra vores sikkerhedspersonale skal til enhver tid følges. Disse er til stede for alles sikkerhed.

 

Samaritter

Der er samaritter på pladsen, disse bærer uniform og er synlige. Disse kan behandle akut sygdom som astma, hypoglykæmi, allergisk reaktion og lign. Har du brug for at opbevare medicin, bedes du kontakte os på forhånd.

Har du brug for førstehjælp, kan du kontakte personalet i barerne, Crowd Safety eller Security.

 

Ordensregler 

For at skabe den bedste festival og samtidig opretholde ro, orden og for publikums sikkerhed skal det følgende sæt ordensregler følges af alle på pladsen. Følges disse regler ikke, forbeholder Alive Festival sig retten til at klippe armbåndet uden refundering eller kompensation.

 

 • Følg altid anvisninger fra personalet & de frivillige
 • Der er kun adgang for gæster med gyldigt festivalarmbånd
 • Der kan forekomme visitation ved indgangen
 • Personer, som fremstår utryghedsskabende i deres påklædning, afmærkning eller adfærd, får ikke adgang på festival- eller campingområderne. Det samme gælder kommercielle/politiske/aktivistiske aktører, der ikke på forhånd har lavet en aftale om deres deltagelse
 • Krænkende adfærd og diskrimination mod gæster, service- og safety-personale toleres ikke og resulterer i bortvisning fra pladsen
 • Alle former for vold eller trusler om vold mod service-, safety-personale eller øvrige gæster medfører øjeblikkelig politianmeldelse. Alle former for aggressiv adfærd er forbudt. Der skal udvises størst muligt hensyn til det øvrige publikum og til festivalens frivillige
 • Der kan kun købes alkohol af personer over 18 år. Barpersonalet har pligt til at bede om ID-legitimation i alle tvivlstilfælde. Det er ikke tilladt for voksne over 18 år at købe eller udlevere alkohol til unge under 18 år
 • Crowdsurfing, moshing og anden uhensigtsmæssig adfærd er forbudt
 • Følgende må ikke medbringes:
  • Våben og våbenlignende genstande
  • Mobile højtalere
  • Dyr 
  • Drikkevarer (uåbnet postevand/kildevand undtaget) 
  • Mad (babymad og særlig tilladelser undtaget) 
  • Professionelt kamera og optageudstyr (uden forudgående tilladelse)
  • Paraplyer 
  • Fyrværkeri 
  • Laserpenne.
 • For Campingområdet henvises til campingreglerne, der kan findes under Camping

Mad & Drikke

MAD OG BODER 

Madprogrammet for Alive Festival 2022 har fokusområderne: bæredygtighed, det grønne alternativ og lokalområdet. Vi ønsker med disse fokusområder at præsentere jer for et udbud af mad, der både indtænker lokale råvarer og lokale samarbejder, det vegetariske eller veganske alternativ samt støtter op om Alive Festivals tiltagende fookus på bæredygtighed. 


Italian Street Treats

Italian Street Treats er en 100% original italiensk food truck, hvilket personalet med syditalienske rødder har de bedste forudsætninger for at drive. Så har du lyst til et strejf af Italien og en lækker portion pasta eller cremet gnocchi, er dette stedet for dig. 

Italien Street Treats ligger i Haven og serverer også vegetariske retter.


Hanstholm Fish & Chips

Hanstholm Fish & Chips serverer fisk af højeste kvalitet, nøje udvalgt på Hanstholm Fiskeauktion. Den hemmelige familieopskrift på deres famøse “Fish & Chips” er en nyfortolkning af den gammeldags britiske fish’n’ chips. Hanstholm Fish & Chips ligger i Skoven, og serverer også “Haw Burger” samt “Fiskefilet med pommes frites”.


Hannouni 

Hannouni er en lokal food truck, der laver klassisk festival mad, men med et nyt twist. Fra den grønne campingvogn serveres der blandt andet burgere med utroligt lækre burgerboller, grillede wraps og nachos. Der er også vegetariske alternativer. Den grønne “Hannouni”-campingvogn ligger i Skoven og er ikke til at overse.


SoMe Delicious

SoMe Delicious er stedet du skal hen, hvis du trænger til at få en helt klassisk – og saftig –  burger med sprøde fritter. De serverer også en kyllingeburger samt et vegetarisk alternativ. Så skal du have en lækker burger og fedtede fingre, skal du finde SoMe Delicious i Haven.


Restaurant Bryggen anno 2019

Restaurant Bryggen anno 2019 er en lokal restaurant med socialt samvær, gode råvarer og bæredygtighed i fokus. Kokkeparret, Mads og Sisse, er flyttet fra Norge til Thy for at servere lækker “share food”, præget af både årstider og de lokale råvarer. Bryggen anno 2019 vil være placeret i det store telt i Skoven, hvor du kan nyde maden siddende med et glas vin i hånden.


Whole Food Café

Whole Food Café er en lokal café med et helt særligt koncept, der har fokus på det gode måltid. Men det menes der, mad lavet fra bunden, lavet af den hele råvare og fylder dig med fornyet energi og gode næringsstoffer. Med bl.a. deres “Summer Curry Bowl” og “Sweet potato kålsalat” er de med til at sikre dig en god festival oplevelse – også i mavsen! Whole Food Café kan findes i Vadestedet.


Vild Is

Vild Is er en lille lokal sodavandsis-fabrik, hvor det gode produkt er i fokus. Isen er lavet af  velkendte naturlige råvarer og er økologisk. Vild Is laves i Thy af Rasmus og Alexander og passer perfekt ned i en drik. Vild Is har også lavet en slushice, og hvis man spørger pænt, kan man få sin slushice spiked. 


ØNSK Kaffe

ØNSK kaffe er en kasse virksomhed der til dagligt har huse i København, men aner i det thy’ske. Her kan man få sig en kop kaffe og en lang række kaffespecialiteter samt kaffedrinks og the. ØNSK producerer deres produkter med fokus på kvalitet, bæredygtighed og gode aftaler for både ØNSK og kaffebonden.


DRIKKE

Fælles for alle barer på Alive Festival er, at de er drevet af Alives egne frivillige. Der er altså ægte Alive-stemning hele vejen rundt på pladsen, samtidig med at du får serveret et godt gedigent glas af, hvad end du lyster. Oftest fra lokale leverandører – det tror vi nemlig på! 


Bryghusbaren 

Her kan du købe et bredt udvalg af specialøl, økologisk sodavand og saft. Faktisk kan du købe hele 11 forskellige specialøl. Virker det uoverskueligt, kan du købe en “ølpalle” med fire forskellige øl á 10 cl. På den måde kan du smage nogle forskellige øl fra udvalget og finde din egen favorit. Er du mere til våde varer uden alkohol, finder du også et udvalg af sodavand. Og nå ja, så er det hele naturligvis fra vores gode venner hos Thisted Bryghus. 


Bærbar

I Vadestedet finder du vores nyeste skud på stammen, Bærbaren. Det er her, du skal gå hen, hvis du har lyst til lækre, friske, og hjemmelavede bær-cocktails lavet på økologiske bærsirupper fra de lokale helte hos Thy Økobær. Prøv f.eks. vores Solbær Solhverv, som har solens varme farve og fylde, eller vores Stikkersvin, som får enhver til at skære ansigt af friskheden fra stikkelsbær og lime. Du kan desuden få selvsamme smagsoplevelse i form af mocktails – altså uden alkohol.


Cocktailbar

Cocktailbaren tilbyder et udvalg af klassiske cocktails, som du kender, men også hjemmelavede opskrifter, som du helt sikkert aldrig har prøvet før. Cocktailbaren udmærker sig ved at være tro mod de bedst mulige råvarer, hvor der bliver kræset om hver en lille detalje, så du får den bedste og mest originale smagsoplevelse. Dark ‘n’ Stormy og Mojito fås altså ikke bedre, end her! Du vil heller ikke fortryde, at du bestiller vores helt egen Thy Fashioned. Desuden kan du smage på forskellige whiskyer fra det prisvindende Thy Whisky. Foretrækker du i stedet at nyde drikke uden alkohol, kan du også få dig en mocktail eller en sodavand.


Skov- og Havebar

I Skoven og Haven har vi to identiske barer. Her kan du først og fremmest få fire forskellige fadøl fra Thisted Bryghus – heriblandt vores favorit, Alive IPA’en. Og som noget nyt kan du i år købe en kande af din yndlingsøl, som du kan dele med en god ven. Hvis du er mere til drinks, kan du vælge mellem fire forskellige. Du kan eksempelvis smage vores lokale White Russian. Mælken er fra Gyrupgaard, og vodkaen er et destillat specielt fremstillet til anledningen af Thy Whisky. Udover det består den af Kahlua og vores hjemmelavede kaffesirup – og så er den toppet med kaffebønner fra ØNSK. Vi synes selv, at det er verdens bedste White Russian.


Vinbar 

I Vinbaren finder du et sortiment af nøje udvalgte vine. Der er både rød-, hvid-, rosé-, og portvin. Og så er der selvfølgelig også bobler. I Vinbaren kan du spørge ind til vinene, og få en lille historie med i prisen. En af vores favoritter er den rosévin, der kommer fra Lertoftegård, som er en lokal vinproducent. Vi kan altså varmt anbefale dig at kigge forbi Vinbaren, hvis du vil finde den perfekte makker til din aftensmad.Camping

Årets camping-plads finder du ved Dyreskuepladsen på Tingstrupvej 35, 7700 Thisted.

Alive-fællesskabet starter på campingpladsen, hvor vi har tradition for et stærkt sammenhold og masser af små arrangementer såsom fælles morgensang, yoga, talks og interaktive workshops. I år har vi også et torv med en købmand, samt bar og kaffebar, hvor man kan forsyne sig med morgenmad, øl, kaffe mm. Har du brug for at flade ud, så er der plads til at samles i skyggen under vores fællestelt.


Festivalcamping 

På campingpladsen er det muligt at overnatte i medbragte telte. Vi sætter stor pris på nysgerrige og engagerede gæster, og vi håber, at du vil deltage i aktiviteterne på camping og være med til at skabe et levende fællesskab. Vi ser også meget gerne, at du sorterer dit skrald, så vi sammen kan minimere aftrykket af vores festival. På campingpladsen er der opsat fem fraktioner med tydelig skiltning. Derudover forventer vi, at du rydder op efter dig selv og efterlader pladsen, som du modtog den. 

Campingområdet vil døgnet rundt være under opsyn af serviceværter. Vi håber, at du behandler både de frivillige service værter samt de andre gæster med respekt og en højlydt high-five, så alle får en god oplevelse. 

Campingpladsen er åben fra torsdag d. 27. juli  kl. 11.00 og lukker søndag d. 31 juli kl. 12.00. Armbånd skal fremvises for at få adgang. På camping vil der også være en bod, hvor man foruden morgenmad kan købe diverse tømmermændssnacks og øl i følgende tidsperioder: Torsdag kl. 12:00-17:00; fredag kl. 9:00-17:00; lørdag kl. 9:00-17:00 samt søndag 9:00-12:00.


Brand

Der er opsat brandslukningsmateriel indenfor alle områder, hvor der må opsættes telte. Orienter dig gerne i disse. De markerede brandveje skal friholdes. I tilfælde af brand ring 1-1-2 og kontakt service værterne som findes i mandskabsvognen ved indgangen.


Førstehjælp

Der er førstehjælpere på festivalpladsen, i pladsens åbningstid. I mandskabsvognen ved indgangen til camping, kan du finde en førstehjælpskasse.


Ordensreglement for camping:

 • Adgang til campingområdet kræver camping armbånd eller gyldigt ærinde
 • Campingvogne og pavilloner er ikke tilladte
 • Brug af brandslukningsmateriel, hvis der ikke er brand medfører bortvisning og erstatningsansvar 
 • Musikanlæg er forbudt
 • Enhver brug af åben ild, såsom at antænde bål, anvende enhver form for stearinlys, myggelys og lign. er strengt forbudt af sikkerhedsmæssige hensyn
 • Alle gæster på campingpladsen skal efterfølge de retningslinjer, som festivalen og vores service værter henviser til. Hvis disse ikke efterkommes, kan personalet uden yderligere varsel bortvise personer, der færdes på campingpladsen
 • Brug, besiddelse eller salg af euforiserende stoffer er strengt forbudt på campingpladsen såvel som på festivalpladsen. Overtrædelse vil medføre øjeblikkelig bortvisning 
 • Personer, som fremstår utryghedsskabende i deres påklædning, afmærkning eller adfærd, får ikke adgang på campingområderne. Det samme gælder kommercielle/politiske/aktivistiske aktører, der ikke på forhånd har lavet en aftale om deres deltagelse
 • Krænkende adfærd og diskrimination mod gæster, service- og safety-personale toleres ikke og resulterer i bortvisning fra campingpladsen
 • Det er ikke tilladt at bære rygmærker eller anden tilsvarende beklædning
 • Hunde eller andre dyr må ikke medbringes på campingområdet.
 • Det er kun tilladt at opsætte telte (max 16 m2) indenfor de afmærkede områder – brandveje skal ALTID holdes frie. Dette gælder også for teltpløkker, barduner og lign.
 • Der må opsættes telte i klynger af max 8, herefter skal der være min. 2m frit fra bardun til bardun
 • Polstrede stole, sofaer, store parasoller (2 m og større), køleskabe/frysere, generatorer og lign. må ikke medbringes.
 • Biler og motorcykler har ingen adgang, de skal parkeres på parkeringspladsen på Dyrskuepladsen. 

Find ordenreglerne for hele pladsen under Sikkerhed

TRANSPORT & ØVRIG OVERNATNING

Bus

Det er også muligt at købe transportbillet til bus på billetsiden. Vi har egne busser der kører fra både København og Aarhus. Her kan du vælge at købe en tur/retur billet eller blot en enkelt. 

 

Tog 

Du kan tage toget fra Thisted station til hele landet. Stationen ligger under en kilometer fra camping- og festivalpladsen.

Din rejse kan du planlægge på Rejseplanen, og på DSBs hjemmeside og app kan du være heldig at finde en orangebillet til en god pris og derved spare lidt på din rejse. 

 

Transport til udflugter under festivalen

Alle busser i forbindelse med vores udflugter har afgang fra festivalpladsen. 

 

ØVRIG OVERNATNING

Alive Festival har sin helt egen festivalcamping, som du har adgang til at bo på ved køb af en campingbillet. Læs mere nedenfor.

Er du ikke til festivalcamping, så er der rigeligt med muligheder for overnatning i området. Læs mere lige her.

Tilgængelighed

BILLETTER 

Festivalbilletter og tilkøbsbilletter kan købes via vores billetside eller i billetvognen. Ved ankomst indløser du din billet til et armbånd i billetvognen, og som frivillig er det også her, du får dit armbånd og dine goder udleveret.  

Børnebilletter

Børn under 6 år kan komme gratis ind på festivalen. Børn i alderen 6-12 år kan købe billetter online og ved indgangen til festivalen for 100 kr. Disse billetter bliver sat i salg sent på foråret 2023 og kan ikke blive udsolgt. Er man under 15 år, skal man altid være ifølge med en voksen.

Adgang

Når du ankommer til festivalpladsen er der én adgang. Indgangen finder du ved at følge skiltning fra Thisted Bibliotek og ned gennem Christiansgave, som er den park, hvor Alive Festival afholdes. Festivalpladsens adresse er:

Tingstrupvej 2, 7700 Thisted.

På pladsen er det ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer. Til gengæld er du velkommen til at medbringe en tom flaske, som du kan fylde ved pladsens vandposter.

 

PARKERING

Bil

Tager du bilen, er der mulighed for gratis parkering tæt på festivalpladsen. Der er flest pladser ved Thisted Bibliotek – ét minuts gang fra festivalpladsen.

Parkeringen har adressen: Bibliotekspladsen 1, 7700 Thisted.

 

HANDICAPFORHOLD 

Billetkøb med ledsagerordning 

Kørestolsbrugere med gyldigt medlemsbevis fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice kan købe en kørestolsbillet til Alive Festival. Medlemsbeviset skal fremvises ved indgangen. Som kørestolsbruger skal du kontakte Ticketmasters kundeservice på tlf. 7015 6565 for at bestille en kørestolsbillet. Det skal du for at sikre, at vi har de nødvendige toiletfaciliteter til kørestolsbrugere, tilstrækkeligt med platforme m.m.

Bemærk, at der ikke er ekstraomkostninger for kørestolsbilletten. Denne billet giver gratis adgang for én ledsager. Af praktiske hensyn er der et begrænset antal kørestolsbilletter tilgængelig.

Personer med handicap, der ikke kræver kørestol, men som ønsker en ledsager med på festivalen, kan købe en almindelig festivalbillet og derefter fremvise gyldigt ledsagerkort i indgangen. Et ledsagerkort giver adgang for én ledsager på pladsen. Har du skiftende ledsagere på dagene, kan din billet byttes til to endagsarmbånd ved salgsdisken ved festivalindgangen. 

Har du ikke et ledsagerkort, kan du ansøge om et kort HER

 

Terræn

Alive Festival finder sted i en park med ujævnt terræn i form af græs, flis og en skrånende bakke, som kan give udfordringer for gangbesværede og kørestolsbrugere.

I tilfælde af regnvejr må der forventes større udfordringer med at komme rundt på pladsen.

 

Parkering

Handicapparkering kan du finde bag biblioteket og musikskolen, og derfra er der gode stisystemer til hovedindgangen.

 

Toiletforhold

Handicaptoiletter kan du finde i Plantagehuset tæt ved Hulen og på campingområdet.

 

Hjælpemidler

Alle hjælpemidler er som udgangspunkt tilladte. Har du brug for hjælp til opbevaring af medicin på køl eller el til opladning af eks. køretøj, kan du tage kontakt til os på info@alivefestival.dk

 

Scener

Vi har platforme til vores koncerter, som er beregnet til handicappede. Vi efterstræber at have platforme til alle gæster, som er kørestolsbrugere. Her er det en stor hjælp for os, hvis du som kørestolsbruger sørger for at få en kørestolsbillet. Alive Festival har desværre ikke teleslynger eller andet udstyr tilgængeligt til hørehæmmede.

FORENINGEN THY ALIVE – KULTUREN OG VISIONEN BAG

Når du tager på Alive Festival, er det Foreningen Thy Alive, der byder dig indenfor. Vi er cirka 80 frivillige ildsjæle, der hele året arbejder for, at hver festival bliver bedre end den foregående.

Vi vil vise, at store kulturoplevelser og meningsfulde fællesskaber gror der, hvor idéerne og engagementet er. Vi tror på, at unge mennesker med legesyge og kreativitet kan få store ting til at ske – og udvikle sig selv i processen. I Foreningen Thy Alive knokler vi for at give gæsterne de bedste festivaloplevelser. Samtidig arbejder vi også altid for at lave festival på en måde, som er sjov for dem, der skaber den. Det er det, vores fællesskab handler om.

Du kan blive medlem af Foreningen Thy Alive og være med til at forme retningen for Alive Festival. Du kan se vores aktuelle bestyrelse under kontakt. Som medlem får du løbende opdateringer fra bestyrelsen året rundt samt stemmeret til den årlige generalforsamling i november.

Ambitiøs frivillighed
Når du deltager på Alive Festival, inviterer vi dig også med ind i fællesskabet blandt de frivillige, der skaber Alive. I 2019 var cirka en femtedel af gæsterne på Alive frivillige og på denne måde medskabere af festivalen. Vi tror på, at det giver en særlig Alive-stemning af ejerskab og ansvar for, at alle får en god oplevelse.

Vi har i løbet af 12 år arbejdet på at knække koden til at forene ambitiøs frivillighed med professionel festivalvirksomhed. Det starter med de helårsfrivillige, i Alive kaldet 365’ere. For os er det afgørende, at disse frivillige inddrages og har stor indflydelse på, hvad vi laver på Alive. På den måde holder vi liv i den oprindelige Alive-ånd, hvor ideerne fra engagerede ildsjæle bliver til en festival i Thy.

Centralt for inddragelsen af de frivillige er vores cirka tre arbejdsweekender fordelt hen over året. På arbejdsweekender sætter vi vores hjerner i frigear: udvikler nye formater for kunstneriske festivaloplevelser og drøfter i dybden, hvordan vi vil udvikle Alive Festival. Og bagefter knokler vi så med at finde på måder at realisere ideerne.

Vil du gerne være med i det frivillige frivillige fællesskab i Alive og lave festival året rundt? Så skriv til frivillig@alivefestival.dk. Har du lyst til at læse mere – eller måske bare tage en tjans under afviklingsdagen – så se mere på bliv frivillig.