Bliv frivillig /

Bag Alive Festival står engagerede og passionerede frivilligkræfter, som sammen skaber en oplevelse ud over det sædvanlige – og alle er velkomne! Det vigtigste er lysten til at blive en del af et større og mangfoldigt fællesskab. Her på siden kan du finde info om, hvordan du kan engagere dig netop nu, og hvilke frivilligtyper-og opgaver vi arbejder med. Du kan læse om Foreningen Thy Alive og vores tilgang til frivillighed under Om Alive.

365’er – Frivillig året rundt

Vi elsker at skabe festival sammen med holdspillere, ildsjæle og vaskeægte nørder på alle områder – hele året rundt. Vi søger løbende nye 365’ere, og nedenfor kan du se, hvilke steder vi har åbent for ansøgninger lige nu. Finder du noget som lyder interessant, så skriv kort en ansøgning til frivillig@alivefestival.dk

Frivilligdivisionen

Frivilligdivisionen søger 365’ere til at indgå i et af de stærkeste hold på Alive Festival – nemlig dem der sørger for at festivalen får nogle frivillige, og at de altid er glade!
Man vil indgå i et alsidigt hold, der har kontakt med alle de andre divisioner. Man vil få erfaring med koordinering, kommunikation, sponsoraftaler, rekruttering og et fedt fællesskab!
Divisionen mødes en gang om ugen. Første gang er d. 29 september kl 15:30 på Frontløbernes kontor i Aarhus.
Så elsker du at være bindeledet mellem mange, sprede positive vibes og have ansvar? Så send en ansøgning til frivillig@alivefestival.dk!

Bæredygtighedsdivisionen

Bæredygtighedsdivision søger grønne hænder! Alive arbejder altid på at blive så bæredygtig som muligt, så hvis du brænder for miljøet, vil udvikle nye, grønne initiativer og fremme den grønne omstilling på festivaler, så skal du søge en plads hos Bæredygtighed!
Divisionen mødes i gennemsnit hver anden uge, og fysisk tilstedeværelse er ikke nødvendigt. 

Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning til frivillig@alivefestival.dk.

Divisioner

Er dette ikke noget for dig? så frygt ej! Vi har mange forskellige divisioner hos Alive Festival, og vi er sikker på, at vi nok skal finde noget, der passer dig! Kan du lide at bygge? Er du en knag til at koordinere events? Har du en excel-haj gemt i maven eller er du interesseret i det med sikkerhed? På årsbasis bliver der arbejdet med alt fra sikkerhed til bar, sponsorater, frivillighed, bæredygtighed og meget andet. Alle kompetencer og talenter kommer i spil, når vi sammen laver festival. Skriv til os og hør mere om, hvordan du kan blive en del af holdet på frivillig@alivefestival.dk

 

Partnerskabsdivisionen

Har du lyst til at være med i en essentiel del af Alive Festival? Har du lyst til at sikre sponsorater, partnere og være det kommercielle led udad til? Så skal du søge plads i vores division Partnerskaber!

Divisionen søger helårsfrivillige med kommerciel forståelse, gåpåmod og lyst til at lære at skabe relationer til partnere. Division vil mødes i København, men online deltagelse er også muligt.  Lyder dem som noget for dig, så smid en mail til frivillig@alivefestival.dk med lidt om dig selv.