Bliv Sommerpraktikant /

Vi søger Sommerpraktikant til Kommunikation

Vil du gerne lære, hvordan man får en festival op at stå? Har du lyst til at stå bag et program af musik, kunst og udflugter? Vil du gerne prøve kræfter med stort ansvar og indflydelse? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fællesskab drevet af unge ildsjæle?  Så er det dig, vi leder efter!

OM STILLINGEn

Vi søger en sommerpraktikant i vores kommunikationsafdeling med mulighed for forlængelse ind i efteråret 2023. Det vigtigste for os er ikke om du har en masse erfaring, men at du har masser af energi og gåpåmod til at skabe events, der inspirerer til at tænke nyt. 

 

Stillingen som kommunikationspraktikant har følgende arbejdsområder:

  • Planlægning og eksekvering af ekstern kommunikation og markedsføring.
  • SoMe-opslag, annoncer, nyhedsbreve, pressemeddelelser mm.
  • Forretningsudvikling med fokus på nye formater

 

Kompetencer, du med fordel kan have: 

  • Erfaring med Photoshop og InDesign
  • Et skarpt sprog og et stærkt Emoji-game
  • Kendskab til CMS og Meta Business Manager

OM DIG

Som praktikant i Alive Festival er du med til at skabe store kulturoplevelser i Thy i slutningen af juli måned. Der kan være perioder med fart på, så det er vigtigt, at du er initiativrig og kan varetage opgaver selvstændigt. Du kommer i praksis til at sidde på kontor enten i København eller Aarhus, og bliver en del af den daglige drift, hvor alle aspekter af festivalarbejdet viser sig helt naturligt. Du må gerne have en uddannelsesmæssig baggrund eller øvrig erfaring inden for en af ovenstående beskrivelser, men det er ikke afgørende. Vi lægger mere vægt på, at du brænder for kultur og kan arbejde struktureret og målrettet.

PRAKTISK

Stillingen er på 15-37 timer om ugen, alt afhængig af din situation. Praktikforløbet er ulønnet og løber som udgangspunkt fra juni-oktober 2023, hvor du også er med under afvikling af festivalen i Thy den 27.-29. juli 2023. Arbejdet foregår enten på festivalens kontor i København eller Aarhus, hvor du vil referere til festivalens sekretariat. Er du interesseret, så skriv eller ring til Iben Stubgaard på iben@alivefestival.dk / 23 95 25 58. Spørgsmål er meget velkomne! 

 

Vi har ikke en ansøgningsdeadline, men holder samtaler løbende.