Bliv Praktikant /

ALIVE FESTIVAL SØGER PRAKTIKANTER TIL FORÅRET

Vil du gerne lære, hvordan man får en festival op at stå? Har du lyst til at stå bag et program af musik, kunst og udflugter? Vil du gerne prøve kræfter med stort ansvar og indflydelse? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fællesskab drevet af unge ildsjæle? Så er det dig, vi leder efter!

OM STILLINGEn

Vi søger som udgangspunkt en praktikant til forårssemesteret 2023. Vi har defineret et bud på praktikken herunder, men vi udformer praktikken i dialog med dig. Der er mange arbejdsområder inden for festivalen, så du vil få mulighed for at arbejde med det, du synes er sjovest og mest spændende. Det vigtigste er derfor, at du har masser af energi og gåpåmod til at skabe events, der inspirerer til at tænke nyt.

Skriv eller ring gerne med spørgsmål eller henvendelser uanset, om du lige passer på kornet.

 

Kommunikation, markedsføring & analyse

Dine arbejsområder:

  • Planlægning og eksekvering af ekstern kommunikation og markedsføring.
  • SoMe-opslag, annoncer, nyhedsbreve, pressemeddelelser mm.
  • Forretningsudvikling med fokus på nye formater
  • Udformning og eksekvering af analyse via survey, interviews mm.

Kompetencer, du med fordel kan have:

  • Erfaring med Photoshop og InDesign
  • Et skarpt sprog og et stærkt Emoji-game
  • Kendskab til CMS og FB Business Manager
  • Erfaring med undersøgelsesdesign og dataindsamling generelt, særligt survey og interview

OM DIG

Som praktikant i Alive Festival er du med til at skabe store kulturoplevelser i Thy i slutningen af juli måned. Der kan være perioder med fart på, så det er vigtigt, at du er initiativrig og kan varetage opgaver selvstændigt.
Du kommer i praksis til at sidde på kontor med festivalens ledelse i København og bliver en del af den daglige drift, hvor alle aspekter af festivalarbejdet viser sig helt naturligt. Du må gerne have en uddannelsesmæssig baggrund eller øvrig erfaring inden for en af ovenstående beskrivelser, men det er ikke afgørende. Vi lægger mere vægt på, at du brænder for kultur og kan arbejde struktureret og målrettet.

PRAKTISK

Stillingen er på 15-37 timer om ugen, alt afhængig af din situation. Praktikforløbet er ulønnet og løber som udgangspunkt fra februar-juli 2023, hvor du også er med under afvikling af festivalen i Thy den 27.-29. juli 2023. Arbejdet foregår på festivalens kontor i København K, hvor du vil referere til festivalens sekretariat.

Er du interesseret, så skriv eller ring til Iben Stubgaard på iben@alivefestival.dk / 23 95 25 58. Spørgsmål er meget velkomne! 

Deadline for ansøgning er den 31. januar, men lad os gerne høre fra dig snarest muligt.