2021 bød på gensyn med Alive Festivals kondenserede udgave, Alive i Haven. Coronarestriktionerne gjorde det praktisk umuligt at afholde Alive Festival som man kender den, men alternativet blev endnu en solstråle i Alive Festivals historie –  med en stor indsats fra de frivillige kræfter og lokale samarbejdspartnere blomstrede Alive I Haven 21 frem, og mindede os alle om, at Alive Festival er lige så fedt når det er helt småt og intimt.
Med 750 gæster pr. dag, kunst, udflugter og stærke musiknavne som Iceage, Calby og Fraads, blev Alive i Haven 21 en stor succes, der gav folk mulighed for igen at komme på græs og opleve koncerter, kunst og kultur. Arrangementet blev afholdt i Haven, der igen blev omdannet til Alive Festival i en mini-udgave – med alt hvad der hører sig til af scene, udsmykning, barer, madboder og god stemning. Til tider var det fuldstændig ligesom at være til den rigtige Alive Festival.
Alive i Haven 21 var en bekræftelse på, at festivalen er på den helt rigtige kurs, og at der virkelig er gode ting i vente for festivalen, når den atter må afholdes i stort format.