YO JOHNNY

Den menneskelige form af den danske festånd får besøg af Ravi Kuma til et brag af en technofest fredag

Kan du lide Specktors, Tobias Rahim eller Ravi Kuma? Kan du lide fest og dans? Så er fredagens nattefest med Yo Johnny og special guest Ravi Kuma det helt rigtige sted at være!

Den selvironiske og dybt humoristiske entertainer og producer Yo Johnny har allerede fundet vej ind i hjerterne på festglade mennesker landet over. Han sætter gang i fødderne såvel som basarmen, og han kan om nogen fyre op under et show, så det bliver f***ing LIT. Som Yo Johnny selv siger det:  “Yo Johnny er den menneskelige form af den danske festånd. Vi har alle en Yo Johnny inde i os.” 

Yo Johnny fik titlen som P3’s Uundgåelige med sangen ’Cardio’ i starten af 2022, samt stor succes med singlen ’Miami’, som begge er lavet i samarbejde med duoen Ravi Kuma, der også gæster showet på Alive.

Bag Yo Johnny gemmer sig den danske multi-instrumentalist og producer Arto Eriksen. Han har produceret for en lang række danske artister, herunder Drew Sycamore, Bbybites og Specktors, og står bag to af de største hits pt.; ’Mucki Bar’ med Tobias Rahim og ’Stor Mand’ med Tobias Rahim og Andreas Odbjerg.

Varm træsko og overarme op, find teknobajeren frem fra busken og slip smilet løs til technofest med Yo Johnny på Alive ‘22.

 

“Cardio ft. Ravi Kuma musikvideo”: