YDEGIRL (KIRKEKONCERT)

R’n’B og kammermusik og bliver hos Ydegirl til “swamp pop”, der tager lytteren på en tyst og smuk rejse gennem tiden

Med et navn inspireret at et 2000 år gammelt moselig drager Ydegirl nu mod Thy for at sprede R’n’B-pop-kammermusik. Bag navnet finder man Andrea Novel, der med sin musik forsøger at kombinere fortid og nutid. 

Hvis du allerede nu hører eksperimenterede nordisk swamp pop, så er du rigtigt på den. Navnet, projektet og ideen bunder nemlig i en fascination af de objekter som får lov til at leve og eksistere i flere tusind år. Ydegirl ser noget smukt i, at enkelte ting aldrig helt forsvinder. 

Lydbilledet er tyst og varmt og oftest skåret helt ind til benet. Af og til finder man en smule guitar her, og lidt klaver dér og af og til et par samples – men i midten af det hele, en yderst smuk stemme som får alting til at kulminere. 

Vi glæder os til at rejse i tiden, når den evigt levende Ydegirl besøger Alive Festival til en helt særlig koncert i Thisted Kirke – muligvis det allerbedste sted for en tidsrejse.

Dørene til Thisted Kirke åbner hver dag kl. 15.00. Vi opfordrer til at alle gæster ankommer kl. 15.15, så alle er klar når selve koncerten går igang kl. 15.30.