WHEN SAINTS GO MACHINE

Succesfuld og nyskabende trio skaber et lydlaboratorium af kompromisløs, himmelfarende elektropop. 

Når man lytter til When Saints Go Machine, kan man ofte tage sig selv i at tænke “kan man det?”. Svaret er altid: “Ja, When Saints go Machine kan i hvert fald!” I over 12 år har bandet formået at fremstå enormt stilsikre, mens de har skubbet til grænser mellem art pop, klubmusik og hiphop. Det er et lydlaboratorium, som måske bedst beskrives med ordene eftertænksom dansefest.

Bandet har med hvert af deres værker eksperimenteret med genrer og lyduniverser. I samarbejder, der har spændt fra Killer Mike (Run The Jewels) til Copenhagen Phil og med sammenligninger, der har rullet fra Antony Hegarty (Anohni) til Oneohtrix Point Never har de skabt deres egne musiklandskaber og vundet anerkendelse og lyttere langt ud over Danmarks grænser.

Det nye album er en ny bevægelse. “Emotional” fra sidste år er født med benspænd. En pandemi, et manuskript og en deadline har sat rammen for et album, som rører ved det mest basale i vores menneskelighed – afhængigheden.

Vi kan roligt sige, at vi er afhængige af When Saints Go Machine. Vi ser frem til en bevidsthedsudvidende elektrofest på Alive ‘22 med et af Danmarks allermest interessante bands.