Sanketur med Thisted Bryghus

Torsdag 09:00-12:00 - Thisted Bryghus

Det bliver et par hyggelige og afslappende timer i naturen, når Thisted Bryghus tager dig med på sanketur torsdag d. 29 juli fra 10-14, hvor der skal findes ingredienser til deres øl. Kom med rundt i det Thyske landskab og vær med til at finde og sanke de lækre, smukke og smagfulde planter og urter, som bruges til at brygge den dejlige og læskende drik på. 

På turen får I kendskab til de planter og urter der sankes, samt indblik i, hvor og hvordan hele brygningsprocessen starter. Som en ekstra treat i et ellers bragende program, vil der når vi rammer Thisted Bryghus til åbningen af festlighederne blive udtrukket to heldige sankere, der kommer med videre i processen, og bliver en del af bryggerteamet til efteråret. Whats not to like?

Udflugten har et meget begrænset antal billetter! MEN, det er gratis og du kan tilmelde dig lige her: Reserver din billet her!
Og hold dig opdateret ved at deltage i eventet på Facebook: Sanketur med Thisted Bryghus

PRAKTISK:

Vi mødes ved Thisted Bryghus, hvor der vil være afgang kl. 10. Turen slutter tilbage ved Thisted Bryghus kl. 14, hvor man kan gå direkte ind og få sit armbånd og en gratis ølbillet til åbningen af Alive i Haven 21 på Thisted Bryghus, hvis man har billet til Alive i Haven 21 ‘torsdag’ eller ‘alle dage’. Læs mere om åbningsfesten på thisted bryghus her: Specialøl og koncert hos Thisted Bryghus.