SANKETUR MED THISTED BRYGHUS

KOM TÆT ØLLET OG FÅ DE GODE RØVERHISTORIER, NÅR (SANKE)TUREN GÅR UD I NATIONALPARK THY MED DE GÆVE BRYGGERE FRA THISTED BRYGHUS 

 Tyvstart din festivaloplevelse med et par hyggelige og afslappende timer i naturen. Denne intime udflugt byder på udsigt til noget af Thys smukkeste natur og indsigt i en af Thys smukkeste processer: øllets tilblivelse.

 Sammen med Thisted Bryghus tager vi på vaskeægte “plantejagt” for at finde og lære om de ingredienser, der gør dét ekstra ved den gådefulde læskedrik. Bryghusets garvede eksperter deler ud af deres viden og erfaring, så du kan blive en vaskeægte ølkender in no time.

Vi giver en håndmad og en lille én at sunde sig på og sørger for, at du kommer sikkert ud og hjem igen – lige i tide til at være med til den officielle festivalåbning i bryghusets baggård. Værsågod.

PRAKTISK

Bussen afgår fra parkeringspladsen foran Thisted Bryghus torsdag den 28. juli klokken 10.00 og lander retur samme sted 13.00. Husk tøj, der passer til vejret.

BILLETTER

Der er kun 25 billetter i salg. Prisen er 50 kr. + gebyr.

ARMBÅND: arrangementet kræver armbånd til Alive Festival for at kunne deltage (enten partout-, torsdags- eller frivilligbillet).

Udflugter på Alive Festival præsenteres i samarbejde med Snedsted Turistbusser.

Alive Festival er støttet af Nordea-fonden og Thisted Kommune.