PRISMA

Pop-punkede søstre med unik samklang blæser ud over scenekanten og sætter gang i både hofter og stemmebånd

Søsterduoen PRISMA et af de fineste nye skud på den danske musikscene. Smækfulde af rå energi, livsglæde og inderlighed er de på knap to år blevet navnet, man ikke vil gå glip af  – særligt live.

PRISMA trækker på en amerikansk rocktradition og giver det et nordisk twist. Her møder du vidunderligt ligefremt trommespil, repetitiv guitar, og store, forløsende omkvæd. Du rammes af et in-your-face-output, der er tilpas skarptskåret og tilpas upoleret. Hooket er søstene Frida og Sirid Møl Kristensens vokaler, der ofte danner parløb ind og ud af hinanden. Det har en helt særlig medrivende tyngde med to vokaler, næsten ens og så alligevel ikke. Det har nerve, det har energi, og det vokser sig kæmpestort live!

Inspirationen fra The Raveonettes og Agnes Obel fornægter sig ikke på EP’en “Inside Out” fra 2021. Det gør begejstringen heller ikke fra Gaffa, der kvitterer med 6 stjerner og ordene:  “Det er i virkeligheden svært at få armene ned, når det går op for en, at vi har at gøre med noget så sjældent som et stykke originalt, medrivende alt-pop, med punkede tendenser. Fra Danmark!”.

Med masser af liv i æteren på P3 og P6 og en ekstensiv sommerturné er det et brandvarmt, ungt og fremadstormende band, som vi glæder os til at danse og skråle med på Alive 2022.