JOYCE

Poprock-kometer med gudsbenådet performer i front indtager Alive med foden på speederen og anmelderrost toer i bagagerummet

Joyce er efterhånden blevet synonym med fysisk vildskab og dynamisk flow, måske tydeligst eksemplificeret ved den måde, som forsanger Sebastian Wegener nærmest river ordene ud af sig selv på. Den fem mand stærke gruppe ankommer i knivskarp topform på Alive Festival oven på deres andet album “Elsk Mig” og en omfattende forårs- og sommerturné.

Udtrykket på det nye album er én gang blevet mere raffineret og præcist. Sangene når stadig hurtigt ind i mellemgulvet, men der er også plads til leg med genrer og en selvbevidst refleksion.

“Elsk Mig” samler op, hvor debuten “Formskifter” slap. Der fortolkes og reflekteres over, hvad dansk rock er i dag, og her føles det ærligt talt mest af alt, som om det er Joyce, der sætter reglerne.

Joyce trækker dig igennem en skæring af poprock fra bedste skuffe. Joyce er meningsfuld stilforviring, der giver plads til de helt rigtige, store følelser, som festivaloplevelsen kalder på.

Vi ser frem til, at de formskiftende løvebørn råber “Ret Dig Op” til dansk rock på Alive ‘22.

 

Joyce – Jeg Har Glemt Hvor Gammel Jeg Er (Officiel video):