DK

Iceage

Lørdag 21:00

Internationalt anerkendt post-punk i konstant bevægelse

Det danske punkband Iceage blev internationalt anerkendt for at vække punken til live med deres debut i 2011. Siden da har bandet været igennem en stor musikalsk og personlig udvikling fra begyndelsen i den hyperlokale undergrund af København til scener over hele verden, hvor de gennem årene har spillet hundredvis af koncerter siden debuten. 

Vi er så heldige at få lov at få besøg af dem kort tid efter udgivelsen af deres nyeste plade, “Seek Shelter”, som det amerikanske medie Pitchfork beskriver som “an ominous transmission from a band who can summon a storm like few others”.

Iceage skubber gang på gang til grænserne for, hvordan deres musik kan lyde, og den kommende udgivelse bliver ingen undtagelse. Bandet har denne gang elementer af blues og gospel samt den nyeste tilføjelse, guitaristen Casper Morilla Fernandez, der spiller op ad de eksperimenterende produktioner. 

Iceage leverer altid en ekstrem live-optræden, hvor sveden og følelserne sidder helt uden på tøjet og yderst i hårspidserne.