En dag ved Vesterhavet

KOM NED I GEAR, OP PÅ BØLGEN BLÅ OG OPLEV DE SMÅ OASER LANGS VESTERHAVETS SMUKKE STRAND

Alive Festival inviterer både festivalgæster og lokale ud i det varme sand og de brusende bølger i surferparadiset Vorupør. Vi slår teltpløkker i strandkanten og byder på afslapning, iskolde (og lokale) fadøl, lækre is, akroyoga, strandbold og beachvolley. Herfra arrangerer vi også små, guidede ture rundt til de bedste oaser i lokalområdet, ligesom du kan prøve kræfter med surfbrættet sammen med West Wind (mod en bette skilling).

Som noget nyt i år præsenterer vi i samarbejde med STRANDET også en workshop om, hvordan du kan skabe en mere klimavenlig dagligdag. Her kan du både læne dig tilbage og lytte eller komme med skarpe indspark.

Det er testet og bevist: En dag ved Vesterhavet ER den magiske mirakelkur mod tømmermænd. Stress-niveauet er i bund som på Bali, og det får dig til at genopstå på ny. Så: Tag badebukserne med og bered dig på at havluft i håret, sand mellem tæerne og forfriskende dyp i Vesterhavet.

Vi sørger for at få dig trygt og godt opvarmet tilbage til endnu en dag fuld af fede koncerter 

PRAKTISK

Busser afgår løbende om formiddagen fra campingpladsen i Thisted og kører retur igen fra Nørre Vorupør i fin tid til at nå den første koncert på festivalpladsen. Nærmere tider kommer senere. For at komme med bussen, skal man have et festivalarmbånd (enten partout-, fredags- eller frivilligbillet).

 

BILLETTER TIL SURF

  • Surfskole med West Wind koster 200 + gebyr (halv pris)
  • Der er to tider: 11.30 og 13.30
  • Det kræver festivalarmbånd at komme med på surf
  • OBS: begrænset antal

 

ARMBÅND: arrangementet er åbent for alle, festivalgæster såvel som lokale.