DEN THY’SKE EVENTYRTOMBOLA

LAD SKÆBNEN RÅDE OG TAG PÅ EN UNIK, INTIM UDFLUGT MED DINE NÆRMESTE VENNER

Den Thy’ske Eventyrtombola er lotteriet uden nitter! Her bliver I sendt af sted i små grupper på de skøreste, sjoveste og smukkeste ture til alle afkroge af Thy. Pointen er, at I ikke ved, hvad I skal, men at det nok skal blive både overraskende, morsomt og super lokalt.

Bliver det mon en afslappende tur i s**, byvandring med b*********en eller et par hæsblæsende timer i g*****? Lad den søde skæbne afgøre det! Vi afslører intet på forhånd, udover at vi får jer helskindet hjem igen – en stærk oplevelse rigere!

Lodder til tombolaen (altså billetter) kan købes til 1, 2, 3 eller fire personer 4 ad gangen. Man kan således både sikre sig at dele oplevelsen med sine nærmeste venner eller troppe op som soloeventyrer og få nogle nye venner

PRAKTISK

Lørdag kl. 11.00 samles vi om den røde tombola under teltscenen i Haven (gå ind ad hovedindgangen fra 10.45). Her udløses spændingen endelig, når alle eventyrlodder tilfældigt trækkes, og I finder ud af, hvilken tur I skal på. Herefter bliver I tøffet af sted i små grupper ud på unikke og intime eventyr i det thy’ske landskab.

BILLETTER

  • Begrænset antal billetter – men til gengæld ingen nitter!
  • Pris: 75,- + gebyr pr. person
  • Køb billet til op til 4 personer ad gangen – så er I sikret at komme af sted på samme eventyr.

ARMBÅND: arrangementet kræver armbånd til Alive Festival for at kunne deltage (enten partout-, lørdags- eller frivilligbillet).