Bremer / Mccoy

Spidsfindig jazz-dub-duo spreder nattens ro og giver plads til refleksion

Bremer/McCoy er dogme-duo-jazz tilsat en smule analog båndmaskine. Makkerparet består af bassisten Jonathan Bremer og tangentspilleren Morten McCoy, der tilsammen skaber minimalistisk og subtilt elektronisk nordisk jazz, der kan gøre selv den mest kræsne lytter blød i knæene og rolig i sindet.

Store armbevægelser er overvurderet! Jazzduoen vil meget hellere være spidsfindige – og det kan høres. Detaljer som ved først øjekast virker komplekse og unødvendige kan i samme øjeblik gør musikken til en unik og reflekterende oplevelse.  

Det seneste album: ‘Natten’ er inspireret af netop den tid på døgnet, hvor der er mest ro og tid til refleksion. Bremer/McCoy kan trække dig og dine tanker ud af en stresset hverdag og gøre dig opmærksom på det smukke i det simple.

Det meditative lydunivers er allerede blevet fast inventar i mange hjem. At brede det jazzede univers ud til enhver dansker er måske en utopi, men Bremer/McCoy gør et ihærdigt og imponerende forsøg. Vi glæder os til at lade jazzen og Alive-stemningen brede sig i Thisted Kirke.

Dørene til Thisted Kirke åbner hver dag kl. 15.00. Vi opfordrer til at alle gæster ankommer kl. 15.15, så alle er klar når selve koncerten går igang kl. 15.30.