BONDEGÅRDSFROKOST OG WHISKYSMAGNING HOS THY WHISKY

OPLEV AUTENTISK LANDIDYL, KOKLAPPERI OG SMAGEN AF THY PÅ TALLERKENEN OG I GLASSET

Lørdag kan du som gæst på Alive Festival tage på en udflugt, der er liiidt ekstra. Her er garanti for frisk luft til tømmermændene, korn under neglene, hø i næsen, delikatesser på tallerkenen og whisky i svælget. Du oplever rejsen fra jord til bord sammen med prisbelønnede Thy Whisky, der til dagligt kombinerer mælkeproduktion, kornafgrøder og whiskydistilleri – alt sammen i et lille kredsløb, hvor den ene del giver liv til den anden.

Dagen starter med rundvisning mellem gårdens forskellige oaser og produktioner i selskab med en vaskeægte landmand, som hedder Andreas. Der bliver plads til både at klappe en ko og stille masser af spørgsmål. Herefter nydes en dejlig frokost i de gamle staldbygninger. Den leveres af lokale Bryggen anno 2019 – og indeholder selvfølgelig råvarer fra matriklen. 

Til sidst er det tid til whiskysmagning, hvor der bliver plads til at nyde og lære af whiskyens forunderlige verden. Andreas peger og fortæller, du smager og nikker. Snuden vendes ned i glasset, og pludselig vender du tilbage til festivalpladsen som en ægte whisky-connaisseur og ekspert på cirkulær produktion.

 

PRAKTISK

Bussen afgår fra Tingstrupvej i Thisted kl. 10.30 og er tilbage samme sted kl. 14.00. Har du allergier, eller spiser du vegetarisk/vegansk? Skriv til info@alivefestival.dk, så finder vi ud af det.

 

BILLETTER

  • Begrænset antal billetter
  • Pris: 265 +gebyr
  • Inkluderer rundvisning, frokost og whiskysmagning

 

ARMBÅND: arrangementet kræver armbånd til Alive Festival for at kunne deltage (enten partout-, lørdags- eller frivilligbillet).