Action-picnic hos SMK THY

ACTION OG KUNST MØDER PICNIC, NÅR VI BESØGER SMK THY OG FÅR MASSERET ALLE SANSER 

Med dette års lørdagsudflugt inviterer Alive Festival både gæster og lokale på den perfekte (og gratis) tømmermændskur. Vi byder nemlig på lige dele afslapning, natur, action og inspirerende kunstoplevelser. Denne udflugt er en købmandskurv fuld af det bedste fra Sydthy og ikke mindst alt det, du har brug for lige netop denne tredje dag på Alive.

 

Action-picnic kalder vi det – men hvad består sådan en så af? Jo, det betyder, at der dels er plads til at “ta’ det rolle” og slappe af i langsomt tempo. Samtidig er der mulighed for at komme op i gear ved at lade sig opsluge af kunstens verden eller ved lidt kropslig aktivitet – som både kan gøres til vands, til lands og i luften! Helt konkret kan du opleve disse aktiviteter:

 

  •  Gå på opdagelse i SMK THYs aktuelle udstilling
  • Test nerverne og rappel ned af den 42 meter høje kornsilo
  • Oplev eller deltag i perfomancekunst
  • Tag en tur i kajak (hvem sagde stikbold til vands?)
  • Fordyb dig med en bette pind, du kan snitte i
  • Bag en pandekage over bål
  •  Nyd de naturskønne omgivelser ved Doverodde Købmandsgård

… Og meget mere

 

Medbring badetøj, håndklæde, nysgerrighed og lige netop dit humør – så sørger vi for dig og gør dig klar til sidste dag på Alive Festival 2022.

 

PRAKTISK 

Busser afgår løbende om formiddagen fra campingpladsen i Thisted og kører retur igen fra Doverodde i fin tid til at nå den første koncert på festivalpladsen. Nærmere tider kommer senere. For at komme med bussen, skal man have et festivalarmbånd (enten partout-, fredags- eller frivilligbillet).

 

ARMBÅND

Arrangement er gratis for alle og åbent for både festivalgæster og lokale

Enkelte aktiviteter, såsom rapelling og kajak,  er dog reserveret til folk med festivalarmbånd (partout, lørdags- eller frivilligbillet).