Transport & overnatning

Thy er meget tættere på, end du tror, og der er overnatning til alle, uanset om du er til festivalcamping eller sommerhushygge ud til Vesterhavet. Vi arrangerer busser direkte til Thy og listet en række alternativer op, så du nemt kan komme til Alive – og hjem igen

Festivalbussen

Tag direkte til og fra Alive Festival fra København /Århus med vores billige festivalbus. Billetterne kommer i salg til februar 2021 og kan findes som tilkøb til partoutbilletten på billetsiden.

Tog og bil

Tag toget til Thisted station fra hele landet. Stationen ligger under en kilometer fra camping- og festivalpladsen.

Planlæg din rejse på Rejseplanen

Hvis du tager bilen, er der rig mulighed for gratis parkering tæt på festivalpladsen. Der er flest pladser ved Thisted Bibliotek – ét minuts gang fra festivalpladsen. Læs mere og se kort under Parkering.

Overnatning

Ud over vores egen festivalcamping har vi listet en række alternativer op, så du kan finde lige den løsning for overnatning, som passer dig bedst.

Guesthouse Klitmøller

Hav og afslapning i hjertet af Cold Hawaii

Thisted Camping

Campingvogn og hytte i gåafstand fra pladsen

Hotel Thisted

Centralt og luksuriøst

Sommerhus i Thy

Natur, vand og luksus i mange varianter

Danhostel Thisted

Billigt hostel med værelser til 1-5 personer

Bed & Breakfast

Lokal og hyggelig måde at opleve mere af Thy

Lejlighed i Thisted

Lokale boliger tæt på pladsen via Airbnb

Festivalcamping

Tag dit telt med og slå det op på campingområdet lige ved siden af festivalpladsen. Udover gode faciliteter er det også her, hvor Alive-fællesskabet først springer ud. Vi samles omkring morgenbuffeten, fællessang, yoga, og der arrangeres samtaler og workshops om alt fra affaldssortering til DJ-kultur. Det er gratis for alle med billet.

Læs mere om praktiske forhold og regler for camping her.