Alive søger to nye medarbejdere til sekretariatet

27/11/20

Alive Festival søger to nye medarbejdere: en kunstnerisk ansvarlig og en pladsansvarlig

Brænder du for at skabe unikke oplevelser i fællesskab med gode kollegaer og frivillige ildsjæle? Har du lyst til at være med til at drive og udvikle en unik og lokal festival med tårnhøje ambitioner? Så er det måske dig, vi søger til Alive Festivals sekretariat!

OM STILLINGEN SOM KUNSTNERISK ANSVARLIG

Som ansat med særligt ansvar for vores kunstneriske udtryk står du for booking og produktion af vores musikprogram samt vores kunstprogram. Vi vægter, at du har erfaring og netværk inden for kunst- og musikbranchen, og at du har sans for kuratering og forhandling. Derudover er erfaring med frivillighed vigtigt, da du skal kunne arbejde struktureret sammen med vores dedikerede frivillige. Stillingen er på 20 timer om ugen.

OM STILLINGEN SOM PLADSANSVARLIG

Som ansat med særligt ansvar for vores festivalplads er du hovedansvarlig for indretning, opbygning og afvikling af festivalens praktiske rammer, herunder sikkerhed, service, camping og bæredygtighed. Vi vægter, at du har erfaring med opsætning og afvikling af større events, og at du kan jonglere med både praktiske detaljer og koordinering på tværs af mange forskellige områder. Stillingen er på 16 timer om ugen.

OM DIG

For begge stillinger søger vi en person, som først og fremmest trives i tæt samarbejde – med frivillige såvel som kolleger og bestyrelse. Du skal imidlertid også være i stand til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og sætte kursen, når det er påkrævet. Som ansat indgår du i et sekretariat, hvor du løser dine opgaver i tæt samarbejde med festivalens to ledere.

Du behøver hverken at være thybo eller have en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men vi prioriterer, at du har en betydelig erfaring med kulturprojekter og frivilligt foreningsarbejde. Et generelt kendskab til festivalbranchen er et plus, men vi forventer ingen “komplette” profiler eller “perfekte” resultater. Vi søger derimod personer som har masser af gåpåmod, lyst til at tage ansvar og lære undervejs samt trives i et arbejdsmiljø, der til tider kan være intenst og hektisk – men også sjovt og frit.

Vigtigst af alt: Du skal brænde for skabende, kulturelle fællesskaber og projekter som Alive!

PRAKTISK

Begge stillinger foregår i udgangspunktet fra foreningens kontor i København. Der kan forekomme skæve arbejdstider, ligesom arbejdet også indebærer ture til Jylland – fortrinsvist Aarhus, Aalborg og Thy, hvor mange af festivalens helårsfrivillige holder til. Derudover vil der være en naturlig intensivering i arbejdet i ugerne op til festivalen, der afholdes i Thy den 29.-31. juli 2021.

Stillingerne starter løber fra januar og er i første omgang af 9 måneders varighed med mulighed for forlængelse.

Vil du være med til at tegne Alive Festivals fremtid? Så send en motiveret ansøgning samt CV til sekretariatsleder Iben Stubgaard på iben@alivefestival.dk. Spørgsmål til stillingen rettes ligeledes hertil. Ansøgningsfristen er tirsdag den 8. december klokken 12. Vi afholder samtaler i uge 51.