Alive søger frivillige til kommunikation

5/03/21

Brænder du for at fortælle gode historier på interessante måder? Er du optaget af visuel kommunikation, emojis eller sproglige finurligheder? Så bliv helårsfrivillig i vores kommunikationsdivision og vær med til at skabe Alive Festival 2021.

Alive Festival består af et musik-, kunst- og udflugts program, som hver især byder på en masse unikke oplevelser, som du som frivillig skal hjælpe med at formidle. Vi arbejder i alle typer medier: video, billeder, tekst og grafik, og det er alle kanaler fra SoMe til gadebannere, som du kan være med til at løfte.

I kommunikationsdivisionen laver vi blandt andet:

  • Udvikling af skarpt, sjovt og levende indhold til vores kanaler (FB, Insta, nyhedsbrev, presse, print mm.)
  • Visuelt og skriftligt content til hjemmeside
  • Meningsfuld og tydelig markedsføring (digitalt og analogt)
  • Grafiske opgaver
  • Video- og billedredigering
  • Kommunikationsplaner og mediestrategier
Hvad får du som frivillig – og hvad forventes der af dig?

Som helårsfrivillig på Alive Festival bliver du en del af et fantastisk fællesskab, som giver
mulighed for at personlig og faglig udvikling. Du kan afprøve teori i praksis og sparre med en masse andre unge og passionerede frivillige.
Udover armbånd til festivalen, får du også diverse frivilliggoder såsom frivillig t-shirt, forplejning under afvikling og mulighed for at deltage i den årlige frivilligfest.

Der forventes ingen specifikke faglige kompetencer, men det er selvfølgelig et kæmpe plus, hvis du har kendskab til kommunikation og kan lide at arbejde med mange forskellige opgaver! Vi arbejder generelt sammen om opgaverne og udvikler os som hold. Det vigtigste er, at du træder til med højt humør og legelyst til at skabe alletiders kommunikation på alletiders festival!

Som frivillig er det sjovest, hvis du tager del i fællesskabet og har lyst til at deltage aktivt i din division i løbet af året. Der vil være diverse workshops, møder og sociale arrangementer i divisionen samt i en lokalforening nær dig (Thisted, Aalborg, Aarhus eller København).

Det er ikke afgørende, hvor du befinder dig. Vores fællesskab findes over hele landet. Derudover skal du selvfølgelig kunne deltage i opbygningen og afviklingen af festivalen i Thy i perioden omkring uge 30 og 31 samt nedtagning og evaluering efterfølgende.

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på mail: martin@alivefestival.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!