Alive Festival søger helårsfrivillige til Campingdivisionen

28/10/20

Brænder du for at blive en del af et kreativt fællesskab? Vil du være med til at idégenere indholdet til Alive Festivals campingområde? Så søger Alive Festival netop nu helårsfrivillige til Campingdivisionen.

Som frivillig i campingdivisionen, har du til opgave at:

  • Idégenerere og sparre om campingpladsens visuelle identitet
  • Være med til at udvikle kreative og praktiske tiltag til campingpladsen
  • At udføre de tiltag, der skaber den gode stemning på campingpladsen, når festivalen løber af stablen
Hvad får du som frivillig – og hvad forventes der af dig?

Som helårsfrivillig på Alive Festival bliver du en del af et fantastisk fællesskab, som giver mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, da du kan afprøve teori i praksis og sparre med en masse andre unge og passionerede frivillige.
Udover armbånd til festivalen, får du også diverse frivilliggoder såsom frivillig t-shirt, forplejning under afvikling og mulighed for at deltage i den årlige frivilligfest.

Vi forventer, at du træder til med højt humør og en masse gåpåmod. Udover at du varetager dine tildelte arbejdsopgaver, forventer vi også, at du tager del i fællesskabet og deltager aktivt i din division i løbet af året. Det er et stort fællesskab at være en del af, og det er her de sociale bånd og bedste stunder opstår. Der vil være diverse workshops, møder og sociale arrangementer i divisionen og lokalforeningen nær dig (Thisted, Aalborg, Aarhus eller København), som vi forventer, du deltager i.

Du behøver ikke være bosat på Thy for at være med, da vi er lokaliseret mange steder i Danmark. Derudover skal du selvfølgelig kunne deltage i opbygningen og afviklingen af festivalen i Thy i perioden omkring uge 30 og 31 samt nedtagning og evaluering efterfølgende.

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål?
Så kontakt os på mail: roskva@alivefestival.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!