Alive Festival søger en visionær leder til foreningens sekretariat

10/09/20

Brænder du for at skabe unikke oplevelser i fællesskab med gode kollegaer og frivillige ildsjæle? Har du lyst til at være med til at drive og udvikle en forening med tårnhøje ambitioner på vegne af både festival og fællesskab? Så er det måske dig, vi søger til Alive Festivals sekretariat!

OM STILLINGEN
Bag Alive Festival står Foreningen Thy Alive, hvor omtrent 80 ildsjæle arbejder året rundt for at skabe og udvikle festivalen. Sammen vil vi vise, at store kulturoplevelser og meningsfulde fællesskaber gror der, hvor ideerne og engagementet er.

Som leder med særligt ansvar for foreningens organisation, vil du sammen med din lederkollega have det overordnede ansvar for foreningen og festivalens drift og udvikling. I samspil med bestyrelsen og (i særdeleshed) foreningens medlemmer skal I sætte retningen for Foreningen Thy Alive de kommende år. Dit specifikke fokusområde vil være foreningens organisatoriske udvikling – og dine overordnede ansvarsområder vil således indbefatte:

  • HR (ansvar for ansatte, praktikanter, kontor mv.)
  • Frivilligorganisering og -rekruttering
  • Foreningsforankring og -pleje
  • Strategisk udvikling og fundraising
  • Budgettering og økonomihåndtering

I sekretariatet løser I de grundlæggende opgaver i fællesskab, men dit specifikke fokus vil med andre ord være at pleje, udfordre og udvikle rammerne for det fællesskab, der løfter festivalen.

OM DIG
Vi søger en idérig og visionær person, som først og fremmest trives i tæt samarbejde – med frivillige såvel som kolleger og bestyrelse. Du skal imidlertid også være i stand til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og sætte kursen, når det er påkrævet.

Du behøver hverken at være thybo eller have en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men vi prioriterer, at du har en betydelig erfaring med kulturprojekter og frivilligt foreningsarbejde – gerne på ledelsesniveau. En vis forhistorie med ovennævnte ansvarsområder foretrækkes, ligesom et generelt kendskab til festivalbranchen, men vi forventer ingen “komplette” profiler eller “perfekte” resultater. Vi søger derimod en person som har masser af gåpåmod, lyst til at tage ansvar og lære undervejs samt trives i et arbejdsmiljø, der til tider kan være intenst og hektisk – men også sjovt og frit.

Og vigtigst af alt: Du skal brænde for skabende, kulturelle fællesskaber og projekter som Alive!

PRAKTISK
Stillingen er på 32 timer om ugen, og arbejdet foregår i udgangspunktet fra foreningens kontor i København. Der kan forekomme skæve arbejdstider, ligesom arbejdet også indebærer ture til Jylland – fortrinsvist Aarhus, Aalborg og Thy, hvor mange af festivalens helårsfrivillige holder til. Derudover vil der være en naturlig intensivering i arbejdet i ugerne op til festivalen, der afholdes i Thy den 29.-31. juli 2021.

Du vil indgå i et delt lederskab med én anden kollega og vil have ansatte under dig. Stillingen løber fra senest den 1. november (gerne snarest muligt) og er i første omgang af et års varighed med mulighed for forlængelse.

Vil du være med til at tegne Alive Festivals fremtid? Så send en motiveret ansøgning samt CV til vores forperson Mille Møller Nielsen på mail mille@alivefestival.dk eller telefon 30271417. Spørgsmål til stillingen rettes ligeledes hertil. Ansøgningsfristen er torsdag den 24. september kl. 8:00, og vi afholder samtaler i uge 40.