Alive Festival 2021 aflyses. Nyt arrangement er på vej

3/06/21

Vi aflyser desværre Alive Festival 2021, men alternativet er lige på trapperne

Det er smerteligt for os, at vi nu må erkende, at Alive Festival 2021 ikke kan lade sig gøre. I de sidste mange uger har vi vendt og drejet alle muligheder for at kunne afholde Alive Festival 2021. Desværre betyder krav om sektionering, afstand mellem gæster og forbud mod camping samt de lange ventetider på bekendtgørelser, at vi ikke mener, at vi kan afholde en festival, som lever op til det, vi gerne vil give både vores gæster, frivillige og partnere. 

Vi har selvfølgelig tænkt i andre baner, og vi har besluttet os for at holde et alternativt arrangement, der holder Alive-ånden i live inden for rammerne af restriktionerne. Vi er stadig ikke helt klar til at offentliggøre detaljerne, men det bliver på de samme dage som festivalen d. 29-31 juli, og det bliver rigtig godt! Vi kommer med en mere detaljeret præsentation inden længe, og vi glæder os meget til at vise det til jer!

Billetter
Aflysningen af Alive Festival 2021 betyder også, at de af jer, der allerede har købt billet til Alive Festival 2021, automatisk får overført jeres billet til Alive Festival 2022. Hvis I hellere vil have pengene refunderet, så opfordrer vi jer til at gøre det inden d. 1 juli. I skulle meget gerne have fået en mail med alle de praktiske informationer om, hvordan I griber det an.

Det vil betyde meget for os, hvis I vælger at beholde jeres billet og få den overført til næste år. Vi har brug for støtten, og vi har så mange fede planer, som vi glæder os til at fyre af på Alive Festival 2022.

Til sidst vil vi gerne sige et kæmpe stort tak til jer alle sammen for at have været tålmodige, støttende og hjælpsomme gennem den sidste usædvanligt svære tid. 


Stay tuned! Der kommer nyt om det alternative arrangement inden længe!